FK Mladost ostala bez direktora, uskoro imenovanje i novog predsjednika kluba
Bistrivoda je u Mladosti bio glavni operativac i čovjek od velikog povjerenja Mensura Mušije

Bistrivoda odlazi, Goga mijenja Mušiju na čelu kluba

FK Mladost ostala bez direktora, uskoro imenovanje i novog predsjednika kluba · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbalski klub Mladost iz Doboja kod Kaknja kolo prije kraja prvenstva u 1.ligi FBiH izborio je opstanak što je bio i cilj kluba u drugom dijelu sezone, nakon što su očajno odigrali prvi dio prvenstva.

Ipak mnoge stvari u i oko kluba već duže vrijeme nisu na nivou kako su bile od prije nekoliko godina, dok je Mladost igrala važnu ulogu i u Premijer ligi. Nedavno je klub napustila i jedan od glavnih operativaca u klubu Emina Čizmić, koja će svoj rad nastaviti u FK Željezničar, dok je danas klub ostao bez još jedne veoma bitne osobe.

Nakon osam godina u klubu, gdje je obavljao sve moguće funkcije od trenera, sportskog direktora i direktora, Enes Bistrivoda odlazi iz Mladosti. Ovu informaciju potvrdio je za naš portal.

"Hvala svima što smo bili dio jedne sjajne i pozitivne priče u našoj zemlji, ponosan sam na ono što smo uradili i šta smo ostavili iza sebe. Tri terena i moderno zdanje s kojim se može malo ko pohvaliti u našoj zemlji. Novim ljudima koji dođu želim mnogo sreće u radu", kazao je Bistrivoda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Od prije je poznato da se iz kluba povlači i Mensur Mušija, a kako saznajemo njega bi na mjestu predsjednika kluba mogao naslijediti Vahidin Goga, trenutni predsjednik Skupštine kluba.

Almir Hasanović bi prema zadnjim informacijama trebao ostati na mjestu glavnog trenera kluba za narednu sezonu, ali veoma je upitno hoće li ko od igrača koji su trenutno u rosteru i naredne sezone nositi dres kluba iz Doboja kod Kaknja.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrveniKakanj
Idemo u 2.ligu fbih pa onda u kantonalnu, pa nek bude sve kao prije.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi