6

Komentari (6)

Mostarac94
kad delije i grobari pjevaju klat cemo musl… , noz zica s to je normalno a kad se pjeva ubi srb onda je to za 6 tekma bez publike hahahahah pa i nama treba ovakav savez da nikad vise borac ne zaigra pred publikom
Mostarac94
Ukucaj na yt pa se uvjeri
antikomunist
a sta ocekivati od njih?Isto kao i kada oni dobiju sudjenje za ratne zlocine pa koljace "osude"na 3 godine zatvora zbog ubistva stotina ljudi a nase gradjane ganjanju kao Bog maglu radi toga sto se nisu dali ubiti i opsudjuju ih na dugogdisnje robije us rbskim kazamatima.Zar je vama ovo cudno?!
Dugi
Onda bi delije i grobare trebalo kazniti sa po 100 utakmica. Nema vecih nacionalista i divljaka na planeti! Vjerovatno je taj sto je glavni u Pazarskom klubu privrzen srbijancima pa se i nece zaliti.
Husrefbeg22
Novi Pazar bi trebao istupiti is srbijanske lige i igrati u premier ligi BiH. Cijelo vrijeme se sudije, publika i komisije izivljavaju/diskriminiraju nad ovim timom.
1601834469
Hahahahhahaahahaha druze ti si lud
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.