U FK Olimpik optimizam pred Zrinjski

Duel se igra na stadionu Koševu

U FK Olimpik optimizam pred Zrinjski

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika obavili su jutarnji trening u okviru priprema za duel 26. kola m:tel Premijer lige BiH.

U goste Vukovima na stadion Asim Ferhatović Hase stiže ekipa mostarskog Zrinjskog, a s obzirom na važnost duela očekujemo dobru igru sa obje strane.

Šef stručnog štaba FK Olimpik Slavko Petrović ima razloga za optimizam, s obzirom na to da se u ekipu vraćaju Marko Perišić i Faris Handžić, koji su zbog suspenzije propustili susret u Banjoj Luci, dok je Nebojša Gavrić upisao prve minute nakon povrede u duelu sa Borcem u Banjoj Luci i spreman je za naredni susret.

Susret između Olimpika i Zrinjskog igra se u nedjelju od 15 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik u ovaj meč ulazi sa 11-te pozicije i 20 osvojenih bodova, kao i Radnik iz Bijeljine, dok je Zrinjski petoplasirani sa 45 bodova i realnim šansama da izbori plasmanu u Evropu.

Zrinjski i Olimpik su do sada odigrali ukupno 21 utakmicu. Mostarci su uspješniji sa 11 pobjeda, dok Vukovi imaju tri manje, a dvije utakmice su okonačne neriješenim ishodom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanin_Mostar
Mogu i oba ispasti pod uslovom da borac bude pr ak
1 0
bk123
Ja mislim da je Olimpiku sudjeno da ispadne, nešto čisto sumnjam da će Vico dopustit da ispadnu oba iz RS. Možda griješim ali živi bili pa vidili
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi