Čurjurić: Pobjedom ćemo doći na korak do ostvarena cilja

Važan meč za Olimpik sutra od 16 sati

Čurjurić: Pobjedom ćemo doći na korak do ostvarena cilja

S. Mlaćo
FK Olimpik će nove bodove spasa tražiti na svom terenu sutra protiv Mladosti.

Domaćima igraju samo tri boda, a pratit će i dešavanja sa duela Krupe i Radnika.

U redovima Olimpika vlada optimizam pred sutrašnji meč.

Ivan Čurjurić, veznjak Olimpika, jedan je od igrača od kojih u potpunosti ovisi igra Vukova. Kako i sam kaže, nije zadovoljan kako su on i njegovi saigrači odigrali susret na Tušnju.

“Nisam zadovoljan kako smo izgledali na Tušnju. Bila je to vjerovatno naša najlošija partija ovog proljeća. Jednostavno nismo bili na nivou prethodnih partija i toga smo svjesni svi. Analizirali smo sve u prethodna tri dana i moram reći da mi je žao kako smo igrali u Tuzli. Možda je tu bila prilika za nas da dodatno odmaknemo od dvojca sa dna tabele. Sve navedeno svakako ne umanjuje pobjedu Slobode, koja je iskoristila naše neopreznosti i u dva navrata nas kaznila. Nismo iskoristili naše šanse i sada idemo dalje“, kaže Čurjurić.

U srijedu na Koševo dolazi ekipa Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“To je utakmica "biti ili ne biti" za obje ekipe. Kada pogledamo raspored ekipa do kraja sezone, jasno je da pobjeda u ovom duelu za jednu od ove dvije ekipe donosi potpuni mir u finišu sezone. Pobjedom bismo došli na korak od ostvarenja našeg cilja i siguran sam da ćemo uspjeti naći formulu da dođemo do pobjede i tri boda“, rekao je Čurjurić u najavi duela protiv Mladosti.

Susret između FK Olimpik i FK Mladost igra se u srijedu sa početkom u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi