FK Olimpik pripreme nastavlja na Vlašiću

Narednih sedam dana Vukovi van Sarajeva

FK Olimpik pripreme nastavlja na Vlašiću

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika danas su otputovali na Vlašić gdje će boraviti u narednih sedam dana.

Ekspediciju Olimpika čini 29 fudbalera i stručni štab, a na spisku putnika se nalaze sljedeći fudbaleri: Adnan Hadžić, Ivan Trifković, Edis Šehović, Elvis Sadiković, Ismail Duraković, Vehudin Alešević, Dalibor Pandža, Dženan Kišić, Sanjin Ćeman, Sedin Ramić, Emir Tukić, Enis Sadiković, Amer Drljević, Milan Muminović, Faris Rapa, Zinedin Haznadar, Danijel Stojanović, Irhad Vladavić, Ognjen Stjepanović, Haris Kotarević, Amar Beširević, Fadil Čizmić, Idriz Džafić, Kenan i Faris Handžić, Nihad Duharkić, Denis Bogučanin, Anes Dedović i Zajko Zeba.

Šef stručnog štaba Esad Selimović prilikom polaska na Vlašić rekao je da je pred njegovim timom druga faza priprema, u kojoj očekuje da se ekipa dodatno spremi i uigra.

"Zadovoljan sam kako smo radili u prethodnom periodu, a posebno sam zadovoljan kako smo izgledali u susretu sa Čelikom. Ne treba zaboraviti da smo mi na polovini priprema, dok su za Zeničane pripreme praktično završene, jer im kroz nekoliko dana počinje prvenstvo", rekao je Selimović i nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na Vlašić idemo prije svega da se dodatno pripremimo i homogenizujemo. Nadam se da ćemo odigrati jednu ili dvije utakmice tokom boravka na planini, a potom slijedi finalna faza priprema, kada ćemo dodatno "utegnnuti" sve naše linije".

Pored Selimovića u stručnom štabu FK Olimpik se nalaze treneri Dženan Hošić, Aleksandar Božović, Mirza Šarić, potom fizioterapeut Ejub Hećo i ekonom Kenan Alispahić. Povratak sa Vlašića zakazan je za nedjelju.

Top Komentari

Dino69
A jada od ekipe,Zeba oprosti se!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi