2

Komentari (2)

Zax
Ovaj Dudic nije mos trener,mozda nije za za najacih klubova i drzavama gdje trenira ali imq nesto u njemu.avelez sada Rdnicki Kragujevqc je slicna ekipa ima vise slobode i ekipa pravi rezultate.Bio je blizu i Zvezdi da skine skalp mislim da zna svoj posao
rabodimis
U Sarajevu je "pregorio", prebrzo i preagresivno je usao medju igracke "zvijezde" Sarajeva.. nit su oni navikli na taj pritisak i tempo, nit je on navikao da ga neko ne prati u radu.. Da su bar ostali da igraju na AFH-u mozda bi se i nasli kao tim.. ovako steta dobrog potencijala.. Inace odlicnu karijeru Fedja ima, dobar posao radi.. Slazem se.. Borac je, moze on daleko dogurat..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti