Potpisan ugovor na tri godine

Nihad Mujakić novi igrač Partizana

6

Komentari (6)

PRESEDAN
Kakav odabir,tata yebo,pored svih klubova
user1676717906
Hanibal
Katastrofalan potez Mujakica. Razocarao me je kao navijaca Sarajeva, kao covjeka i kao Bosnjaka. Niti ijedan Bosnjak ne bi trebao igrati za klub koji slavi fasizam, ratne zlocine i genocide. S beogradskih stadiona su 90-tih godina pohrlili navijaci obuceni u dobrovoljce i razne paramilitarne grupa i otisli preko Drine da ubijaju neduzni bosnjacki narod. Nikada se to ne smije zaboraviti niti oprostiti. Nije novac u zivotu najvaznija stvar. Onaj ko tako ne misli to ce mu se kad tad obiti o glavu.
Cvare_Sala
Idi spavaj druze. Ako tako gledas ne bi trebalo ni u Turskoj da igraju. Mani se toga sto nabrajas da drugi rade, drzi se sporta i podrzavaj klub za koji navijas. Sportski pozdrav
user1717526601
Dobro receno..bravo
user1583752673
Nije ti to trebalo Nihade nikako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.