Nihad Mujakić novi igrač Partizana
FOTO: FK Partizan

Potpisan ugovor na tri godine

Nihad Mujakić novi igrač Partizana · Zvanično

Esmer Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana za ekipu Partizana potpisao Đorđe Jovanović, danas je kao novi igrač tima iz Beograda predstavljen Nihad Mujakić.

Dosadašnji igrač Ankaragucua novi je igrač Partizana, a za njega će biti plaćeno 900 hiljada eura, ali u više rata, te 20 posto od naredne prodaje.

Ugovor je potpisan na tri godine, a jasno je da uprava Partizana ima velika očekivanja od reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Jutros je Mujakić odradio ljekarske preglede, a nakon toga su obavljeni završni pregovori, te je potpisan ugovor na tri godine.

Nakon što je potpisao ugovor i završio sve neophodne stvari Mujakić se zaputio u Sloveniju gdje će se priključiti novim saigračima.

Prije Ankaragucua Mujakić je igrao za Sarajevo, te je igrao u Belgiji, ali i za Hajduk iz Splita.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Trener Partizana vjeruje da će Mujakić donijeti potrebnu stabilnost i čvrstinu u odbranu njegovog tima, ali i fizičku dominaciju.

Osim na poziciji štopera Mujakić može jako dobro igrati i na poziciji lijevog beka što je naravno prednost za njega.

Top Komentari

PRESEDAN
Kakav odabir,tata yebo,pored svih klubova
2 1
Hanibal
Katastrofalan potez Mujakica. Razocarao me je kao navijaca Sarajeva, kao covjeka i kao Bosnjaka. Niti ijedan Bosnjak ne bi trebao igrati za klub koji slavi fasizam, ratne zlocine i genocide. S beogradskih stadiona su 90-tih godina pohrlili navijaci obuceni u dobrovoljce i razne paramilitarne grupa i otisli preko Drine da ubijaju neduzni bosnjacki narod. Nikada se to ne smije zaboraviti niti oprostiti. Nije novac u zivotu najvaznija stvar. Onaj ko tako ne misli to ce mu se kad tad obiti o glavu.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi