Novi prvoligaš se razišao sa trenerom, pa sada dogovorio njegov ostanak

Očekuju ih novi izazovi

Novi prvoligaš se razišao sa trenerom, pa sada dogovorio njegov ostanak

S. Mlaćo
Sa pripremama su jučer počeli nogometaši Radničkog iz Lukavca.

Lukavčani su kroz doigravanje izborili plasman u Prvu ligu FBiH te ih sada očekuju novi izazovi.

Kako je već ranije obavljeno, Samir Hadžimahović je zbog privatnih obaveza napustio mjesto šefa struke, no situacija se sada promijenila.

Uprava kluba iz Lukavca je dogovorila njegov ostanak.

“Prozivku i trening vodio je Samir Hadžimahović, koji će i u narednom periodu voditi naš tim. Naime, zbog poslovnih obaveza Samir nije bio u mogućnosti posvetiti dovoljno vremena vođenju ekipe, ali je svojim i naporima UO uspio pronaći rješenje u dogovoru sa poslodavcem. Presudila je obostrana želja za nastavkom uspješne saradnje. Hvala Samire i dobrodošao ponovo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igrači kadar se još uvijek popunjava, a ekipa će u narednim danima biti kompletna“, stoji u objavi FK Radnički.

Radnički će između ostalog pojačati Nermin Hajdarević, sada već bivši član GOŠK-a, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti