Kanadski fudbaler pojačao bivšeg premijerligaša

Gledat ćemo ga na bh. terenima

Kanadski fudbaler pojačao bivšeg premijerligaša

H. Zilić

Zanimljiv transfer ozvaničio je bivši premijerligaš ekipa FK Radnik Bijeljina.

Redove Radnika pojašao je kanadski fudbalerBrian Anannias što je naš portal i ranije najavio, a sada je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Ananias dolazi iz redova Zvijezde 09 gdje bio član U 19 tima i prvog tima ima 19 godina, a svoj fudbalski put počeo je u ekipi Vancouver Whitecaps.

Opis nije dostupan.
Prošlosezonski premijerligaš ostao je bez većine igrača i klub se našao pred gašenjem, no u posljednji čas situacija se promijenila.

Igrački kadar je sve brojniji, a stigla su i nova pojačanja među kojima je pomenuti Anannias.

Tako ćemo i dresu Radnika naredne sezone gledati iskusnog Nenada Srećkovića koji je već nosio dres Radnika, ali i golmana Nikolu Lakića koji stiže iz FK Borac.

Iz Zvijezde 09 stiže Dejan Živković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U redove Radnika iz Drine stigao je Miloš Jokić, dok je saradnju dogovorio i Nenad Rašević.

Sa klupe će ekipu predvoditi Velibor Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi