Radnik se spasio u zadnji čas, Mladen Žižović se vratio kada je najteže

Klub dobio novo rukovodstvo

Radnik se spasio u zadnji čas, Mladen Žižović se vratio kada je najteže

E. Škorić

FK Radnik iz Bijeljine bio je pred gašenjem, ali čini se da ima nade za tim iz Semberije.

Dojučerašnji premijerligaš otkazao je niz prijateljskih utakmica jer nije imao dovoljno igrača. Oni koji su trebali da budu oslonac ekipe u novoj sezoni u Prvoj ligi RS, odlazili su glavom bez obzira iz dana u dan, naravno zbog nezadovoljstva i neisplaćenih obaveza od strane kluba.

Klub praktično nije ni imao svoje rukovodstvo, ali je sinoć dobio novo, koje bi trebalo da rješava nagomilane probleme i da pronađe put ka boljem sutra.

Nedeljko Ćorić je izabran za novog predsjednika, a on je odmah predložio novi sastav Upravnog odbora, koji je jednoglasno usvojen.

Interesantno da je član UO i Mladen Žižović, koji je dugo godina bio u Radniku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Osim Ćorića i Žižovića, u Upravnom odboru kluba biće Milenko Stevanović, Svetozar Ostojić, Slobodan Marković, Goran Janjić i Dražen Nikolić.

Sada je ovom timu ljudi neophodno da što prije formiraju novi igrački kadar, kako bi se 7. avgusta krenulo sa takmičenjem u Prvoj ligi RS, a Radniku će prvi rival biti još jedan novajlija u ligi, ekipa Famosa iz Istočne Ilidže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi