Đurić iskren: Vidjet ćemo, u teškoj smo situaciji

Novi poraz Radnika

Đurić iskren: Vidjet ćemo, u teškoj smo situaciji

S. Mlaćo
Radnik je imao svoje prilike na Koševu, no izostala je realizacija.

Mogli su Bijeljinci lako do boda ili punog plijena, te imaju za čime da žale.

Svoje viđenje meča dao je trener Bijeljinaca Velibor Đurić.

“Prvo poluvrijeme je bilo podjednako, ali muči nas realizacija. Imali smo prilike, nismo iskoristili. U 45 minuti primimo pogodak, probali smo u nastavku sa dva napadača, momci su dali sve od sebe i nemamo šta da im zamjerim. Čestitam Sarajevu“, kazao je Đurić.

Radnik je u teškoj situaciji, gotovo jednom nogom u nižem rangu.

“Ekipu sam preuzeo poslije 14 kola, mi dajemo maksimum svaku utakmicu, a najveći problem je teren u Bijeljini. Tu nema igre, a mi tu moramo osvajati bodove. Imamo problema, vidjet ćemo, u teškoj smo situaciji“.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Top Komentari

Radnik78
Kao navijač Rad lonika mogu napisati da si kao trener obična neznalica,koji svaki put kso papagaj ponavlja iste rečenice ali što je još hore ti si obični klimoglavac i poltročina sadašnje uprave kojoj ni riječi nisi smio uputiti...igrački kadar je pun invalida i penzonera..Vasić,Sušić,Šubert...samozvanih golgetera kojima treba po 50 prilika da daju gol poput Pantelića..Živkovića...ili promašenih antitalensta koji su nekada izašli iz omladinske škole FK Radnik.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi