FK Radnik nakon Spartaka pregazio i Loznicu

Trijumf tima iz Bijeljine

FK Radnik nakon Spartaka pregazio i Loznicu

M. Šljivak

FK Radnik odigrao je danas u Bijeljini prijateljski meč protiv Loznice i slavio je pobjedu rezultatom 4:0.

Pred oko stotinjak gledalaca tim Mladena Žižovića je odradio pripremni duel pred revanš meč Evropske lige protiv Spartaka u Trnavi i početak Premijer lige BiH.

Ekipa iz Bijeljine danas nije imala previše problema i baš kao što su nadigrali Spartak (2:0), Loznica je danas bila lagan zalogaj za Radnik.

Domaći su poveli u 31. minuti. Mrežu golmana Loznice Vukašinovića zatresao je Bradonjić, a ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku još tri gola u mreži Loznice. Bajić je u 50. minuti povećao rezultat na 2:0, a već u 54. minuti pogodio je ponovo Bradonjić za 3:0.

Konačan rezultat je postavio Vasić u 68. minuti i Radnik je tako na pravi način najavili početak nove sezone, ali i revanš protiv Spartaka u Trnavi, koji se igra u četvrtak.

Radnik je nastupio u sastavu: Hodžić, Bečelić, Merajić, Despotović, Ilić, Gogić, Delić, Plavšić, Basić, Motika, Bradonić. Igrali su još: Nikić, Šukilović i Bojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti