Halilović o porazu od Radnika: Nismo bili na nivou
Foto: FC Spartak Trnava

Debitovao za Spartak iz Trnave

Halilović o porazu od Radnika: Nismo bili na nivou

Debi Emira Halilovića za Spartak iz Trnave nije prošao onako kako je priželjkivao.

Dojučerašnji fudbaler Sarajeva premijeru u dresu Spartaka imao je na otvaranju nove evropske sezone, protiv Radnika u Banjaluci, no sa slovačkim timom na kraju je ubilježio poraz od 2:0.

Svima u klubu je poraz teško pao, glavni trener je odmah sutradan kao kaznu zakazao jutarnji trening, a zbog blijede partije koju je Spartak pružio razočarenje nije skrivao ni sam Halilović.

"Kada smo primili drugi gol imali smo dvaput kontrolu nad loptom na našoj strani i dvaput smo je izgubili u deset sekundi. Igrali smo kao djeca, jako sramotno s naše strane", kazao je Halilović, koji ne gubi nadu da Spartak na kraju može proći u narednu rundu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

"U revanšu moramo biti daleko bolji ako želimo proći dalje. Ako to ne uradimo, bit će loše. U dva poluvremena stvorili smo po jednu šansu, i to šutirajući s velike udaljenosti, a kada ne zabijete gol nemoguće je očekivati da ćete pobijediti", ističe Halilović.

Mediji u Slovačkoj pišu kako je bh. internacionalac bio svijetla tačka u porazu Spartaka i da će, ako se po jutru dan poznaje, predstavljati veliko pojačanje za ovaj tim u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi