FK Radnik ostaje bez Slaviše Radovića?

Lijevom beku ističe ugovor

FK Radnik ostaje bez Slaviše Radovića?

M. Šljivak

Radnik iz Bijeljine mogao bi ostati bez Slaviše Radovića.

Lijevi bek Radnika igrao je fantastično ove sezone i upisao je sedam asistencije u 21 odigranom meču, no vrlo brzo bi ovaj 26-godišnjak mogao napustiti tim iz Bijeljine.

Njemu ugovor s Radnikom ističe početkom juna i vrlo lako bi se moglo desiti da sjajnog defanzivca od naredne sezone gledamo u dresu nekog drugog kluba.

Zahvaljujući odličnim nastupima Radović je privukao interes mnogobrojnih klubova. Ponuda ima sa svih strana, a nije isključen ni ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kako SportSport.ba saznaje za Radovića interes pokazuje nekoliko timova iz vrha Premijer lige. Određene kontakte je ovaj fudbaler već imao, a svakako da je olakšavajuća okolnost za sve to što Radović postaje slobodan igrač već za nešto više od mjesec dana i moći će bez ikakvih problema potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da se ni u Radniku neće tako lako odreći ovog fudbalera koji je dio zaista sjajne defanzivne linije i da će klub učiniti sve da s njim produži saradnju.

Radović je tokom karijere nastupao još u Srbiji za Zemun, Vojvodinu i Voždovac, dok je u BiH pored Radnika nosio dres Drine iz Zvornika i sarajevskog Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi