Fantastična utakmica tima iz Bijeljine

FK Radnik razbio FK Tuzla City na Tušnju

16

Komentari (16)

BobPaisley
...klasicno stimanje utakmica.
tuzlaak
I kad mi neko kaže, Husić ne prodaje utakmice... Ne serite...
sloboda1919tz
Dzaba vam novci moji sinovci
Hase
Koja je sloboda?
K79
Azmire reci Balji da se ne za****va ! haha
K79
Azmire reci Balji da se ne za****va !
Šulc
Slozile se kockice FK SARAJEVO SSMPION ABG i ove godine
yess81
Haha kakv Sity, ljudi to je Simin Han, daj malo dodite sebi. Za pojedine koji su dosli iz vuko****na i Simin Han je velegrad, a oni hoce Sity.
ratip irats
Biti dobar igrac ne znaci i odmah dobar trener. I dobar trener se ne postaje dekretom, nego radom...
gaziiiiJAaaa
Kako god da je zavrsilo, AZMIRU bi odgovaralo...ali bitno je da je tu CVIJET SREBRENICE...Smjesno sta BOSNJO sam sebi radi..
Sa1946
Ja kad sam prije par kola pisao da Tuzla nema kapacitet ni snagu da ostane u vrhu i da će polako da padaju, napadali su me ovdje svi. Evo ova utakmica je najbolji pokazatelj da Tuzla pada polako. Ali inače drago mi je što se zakuhava na vrhu i bit će interesantna borba za Evropu, za titulu i ne toliko jer Sarajevu ne može niko parirati, može se ljutiti ko hoće, ali to je realnost.
Tcity
@Sa1946 Ma ima druze tu i snage i kapaciteta al ocigledno je da nema pravog covjeka na klupi... Steta sto je otisao Bosnjakovic jer sa njim ovo danas ne bi bilo ovako vjeruj mi...
BN78
Za ove iz vuko****na Srebrenice,Bratunca,nije fudbal,za njih je hrkljus ili eventualno cuvanje ovaca,a jel vidite kako" opancari" sto reče neki forumas na temi ovih seljaka,kada guze ove sto su asfalt i stadion prvi put vidjeli poslije 1995.ySta bi tek bilo da je srpski sampion igrao u najave sastavu od početka utakmice?
Tcity
Ee moj Baljicu... Ni tehnike, ni brzine ni agresivnosti... Potpuno druga ekipa u odnosu na onu koju je vodio Bosnjakovic...
Bosnian King1
Kreno je sex, za dva mjeseca sa Baljicem ce da se bore za opstanak. Ovo nigdje nema da Tim koji se bori za sami vrh tabele dovede trenera amatera.
Tcity
@King vjeruj da ce biti tako ako nastave ovako igrati.. Ipak je sve do trenera, Bosnjakovic je imao istu ekipu i igrali su super al ovo danas je sramota...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.