FK Radnik remizirao protiv Loznice u pripremnom meču

Generalna proba

FK Radnik remizirao protiv Loznice u pripremnom meču

Midhat Šljivak

Fudbaleri Radnika remizirali su u posljednjem pripremnom meču protiv Loznice (0:0).

Nakon obavljenih priprema, fudbaleri Mladena Žižovića, posljednje dane pred start drugog dijela sezone obavljaju u Bijeljini, gdje je danas odigrana i generalna probra protiv srbijanske Loznice.

Na kraju u ovom duelu pobjednika nije bilo. Meč je završen rezultatom 0:0, a utakmici je prisustvovalo oko 150 ljubitelja fudbala.

Radnik je od prve minute nastupio u ovom sastavu: Lučić, Bečelić, Radović, Simonović, Šubert, Popara, Đurić, Hairilahović, Maksimović, Hadžić, Peco.

Igrali su još: Marković, Mekić, Merajić, Sušić, Krsmanović, Mujkić, Srećković, Isić, Bradonjić, Šantić, Đelmić, Barić.

Radnik drugi dio sezone otvara na domaćem terenu. U Bijeljinu stiže sarajevski Željezničar i sigurno je da će ovaj meč privući veliku pažnju ljubitelja fudbala u ovom semberskom gradu.

Bijeljinski tim nakon prvog dijela sezone zauzima sedmo mjesto na tabeli. Ukupno su osvojili 22 boda, ali im sasvim sigurno predstoji buran drugi dio sezone.

Pretposljednji GOŠK ima samo četiri boda manje, a ni Evropa nije daleko, pa su samo šest bodova iza Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Radnik - Loznica 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi