6

Komentari (6)

Sakme80
Ovaj Nalić je pravi idiot! A ovo je klasični primjer kakve ljude mi Tuzlaci volimo na pozicijama! Ovaj se razumije u fudbal malo manje od mene a ja stvarno pojma nemam!
Slobtz77
Ko priča o Rudaru vi ispadate 100 % kakva provala nego mi danas nismo ni igrali
Kakanj
Sloboda kukavice ako je ovo kvalitet ekipe onda ste u provali,Rudar hrabro odigrao
Slobtz77
Fulao si protiv Goražda,Bratstva nikakve ekipe sada Rudar slave ljudi kao da su ligu osvojili smiješno ima posla za ljude iz uprave zato je Mujkanović bio dobar ne bih pola bodova osvojili nađite motivatora što prije da mogu rahat gledati ovaj dobar tim
Sakme80
Mujanović je bio dobar a njemu je išlo dok je Srnad bio! Nema Senada, nema para, u Slobodi ostao go uhljeb i ovo su realni rezultati i domet Slobode!
Slobtz77
Naliću kukavički igraš čitavu sezonu,ne može Said više imaš igrače koji mogu da se prošetaju kroz ligu samo trebaš energiju pozitivnu prenijeti na igrače ti se za****vaš kao Rožman
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.