Nalić poslije teškog gostovanja: Igralo se u čudnim okolnostima, pa možemo biti zadovoljni bodom
Nalić je imao šta reći, teren je bio težak, a 'nestajale' su i lopte kada su domaći poveli

Kapo sretan i zadovoljan, ali žali za dva boda

Nalić poslije teškog gostovanja: Igralo se u čudnim okolnostima, pa možemo biti zadovoljni bodom

S. Mlaćo

Sjajan meč u okviru 16. kola Prve lige FBiH odigrali su na kraju Rudar i Sloboda u Kaknju.

Završilo je 2:2, iako su gosti prvi poveli, a domaći ipak preokrenuli. Ipak, sjajni Haris Dilaver sa dva pogotka odnio je Slobodi bod u Tuzlu.

Nakon meča za SportSport su govorili treneri Nijaz Kapo i Zlatan Nalić.

"Sretan sam poslije ovakve predstave. Zahvalan sam svojoj ekipi, postigli smo dva gola, a Sloboda je zaista kvalitetna ekipa. Da nam je neko ponudio remi prije meča prihvatili bi, a na kraju mi je bilo žao dva boda. Na dobrom smo putu da se vratimo tamo gdje pripadamo.

Odmorit ćemo se sada, a onda razmišljati o Goraždu. Goražde je izgubilo prvo kolo, a nama je da se dobro spremimo i vratimo se sa tog gostovanja povoljnim rezultatom", rekao je iskusni trener Rudara.

Rudar nastavlja bitku za opstanak, te je na posljednjem mjestu i u veoma teškoj situaciji.

Oglasi

Pred kamere je stao i trener Slobode Zlatan Nalić.

"S obzirom na okolnosti u kojima smo igrali, mislim da je ovo dobar rezultat. Nismo zadovoljni jednim bodom, ali kada se odigra u ovako čudnim okolnostima moramo biti zadovoljni. Imam zamjerku svom timu na prvo poluvrijeme, te je to bio preduslov za drugo poluvrijeme koje je bilo kakvo ste vidjeli. To je nešto što zamjerim svojim igračima".

Golman Azir Muminović je zbog povrede napustio teren. Navodno se radi o povredi prepone.

"Iskreno, ne znam o čemu se radi. Nisam pričao sa njim".

Sloboda i dalje ima tri boda prednosti nad Stupčanicom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Još 14 utakmica ima, biće tu kikseva sa naše strane, ali i strane Supčanice. Na kraju se sabiraju bodovi, a vjerujem da ćemo se vratiti na pobjednički kolosijek. Moramo se sada spremiti za teško gostovanje u Bihaću", dodao je Nalić.

Bitka za prvaka se nastavlja, a treba istaći da će u drugom dijelu Sloboda i Stupčanica snage odmjeriti u Olovu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobtz77
Fulao si protiv Goražda,Bratstva nikakve ekipe sada Rudar slave ljudi kao da su ligu osvojili smiješno ima posla za ljude iz uprave zato je Mujkanović bio dobar ne bih pola bodova osvojili nađite motivatora što prije da mogu rahat gledati ovaj dobar tim
2 0
Sakme80
Ovaj Nalić je pravi idiot! A ovo je klasični primjer kakve ljude mi Tuzlaci volimo na pozicijama! Ovaj se razumije u fudbal malo manje od mene a ja stvarno pojma nemam!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi