9

Komentari (9)

Sadik82
Pretrcane kilometre u Evropi niko vise ne shvata ozbiljno. Kod nas sad uveli tu tehnologiju pa svi lude za tim a u svijetu totalno zastarjelo.
rabodimis
Da, oni se sad trude da igraju iz mjesta, sa sto manjim pomjeranjem igraca.. Sam Bog te je poslao tako modernog I pametnog, da nam ti oci otvoris i skrenes paznju... Cuj mjere koliko je ko pretrcao, kako ih nije stid.. XD
pjanke.sa
E cuj Sadika, on se naso pricat o svijetu idi bolan sadi paprike ili sta vec ostavi se tehnologije. Ne mozemo svi biti pametni :-)
Sadik82
@pjanke.sa @rabodimis

Momci moji obisao sam vise svijeta nego vas obojica na TV-u sto ste vidjeli. Jbg to sto vam se znanje sporta vrti oko toga sta vam je ss rekao nisam ja kriv. Samo kazem da se ti pretrcani kilometri u ozbiljnim analizama fudbala ne gledaju najmanje 5-6 godina.
rabodimis
@Sadik82 Sadike, Sadike... Obisao si ti moj ku*ac, da ti ja kazem.. Kad pogledam tvoje postove vidim da si sporan samo ti, treba ti hitno neka ozbiljna analiza.. Mojne tih supljih iz 84-te, "momci moji kad sam ja..." to ne prolazi vise, sad ima svega na televiziji... ;)
Sadik82
@rabodimis

Ma da, tipicni iskompleksirani bosnjo koji jedino sto zna rec je ‘ta ce on’ i i ‘ta ti znas’. Citav zivot mu se odvija u 2 kvadratna KM ali zato zna sve o svakoj na temi na svijetu, od korone do fudbala. U realnosti sve sto ima u glavi doslo sa klixa i ss, ili televizije kako sam rece. Bukvalno jedna google pretraga ga dijeli od onoga sto htjedoh objasniti, al yebaji ga s ovakvima nema price, previse je to zatucano i ubjedjeno u sebe. A svakako ga yebe sto ne zna engleski pa nema ni fajde.
rabodimis
Sad si i vidovit ?
Sadik82
Jok, nego ti si providno glup.
rabodimis
Chupa mi pito, pendejo.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti