Ko je iz FK Sarajevo najviše pretrčao protiv NK Široki Brijeg?

Ovaj put nema Fanima

Ko je iz FK Sarajevo najviše pretrčao protiv NK Široki Brijeg?

S. Mlaćo

Sarajevo je u subotu savladalo Široki Brijeg 2:0 i nastavilo sa sjajnim igrama.

Bordo momci su zasluženo slavili, a klub je sada objavio zanimljive podatke.

U navedenoj utakmici najviše je pretrčao Amar Rahmanović koji je postigao drugi pogodak na meču, a iza njega su odmah Aleksandar Pejović i Selmir Pidro.

Pejović je uradio veliki posao u veznom redu, dok je Pidro potvrdio da se vratio u sjajnu formu nakon neugodne povrede zbog koje je izbivao sa terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na utakmici protiv NK Široki Brijeg najviše je pretrčao Amar Rahmanović, a iza njega su Aleksandar Pejović i Selmir Pidro. 💪 #catapult Da li ste pogodili ko je bio u pitanju? 🤔 #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Monday, October 19, 2020
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sadik82
Pretrcane kilometre u Evropi niko vise ne shvata ozbiljno. Kod nas sad uveli tu tehnologiju pa svi lude za tim a u svijetu totalno zastarjelo.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi