15

Komentari (15)

nakopitam
@pjanke.sa druze je li to imas napad epilepsije? Kakvo je to nepovezano pisanje i revanje? Nije valjda da te je gazda hadzic nagrdio sto kasnis sa privama komentara? Hahahahahahhahha
pjanke.sa
Jao koliko si ti nepismen covjece, ovo je zadnji komentar da ti odgovaram, dosta sam se spustao na tvoj nivo. Pisi sta hoces i ovaj ce ti profil ssba blokirati jer samo palamudis bezveze.
nakopitam
Dame i gospodo, evo vidite koliko vremena treba ovima poltronima poput @pjanke.sa koji brane svoje nalogodavce za 40 markica mjesec i, da me napadnu kada napisem istinu. Njima sve mozete dirati, samo gazdu NE. Tipicni glupi zaostali bosnjo koji prodaje cast obraz ugled ponos matter oca brata sestru vjeru i tijelo
pjanke.sa
Kakvu ti istinu pises idiote kad ne znas reply uraditi na komentar? Kome ti punis mozak mozes samo tim svojum laznim accountima preko kojih lajas sam sebi komentare. Jadan je tvoj zivot, provaljen si da radis ispred laznih Hordi zla da naudis nasem Sarajevu na socijalnim mrezama. Samo ato smo sada malo jaci nego ikad pa nam takvi napadi ne mogu nista! Naprijed moje Sarajvoooooooo
nakopitam
@Dtox A ko to sam sebe pljacka?? Da li ti stvarno vjerujes da ovaj cirkusant mirvic nesto ulaze i da uopste ima novce da ulaze? Covjek je obicna muska starleta zeljna paznje i veliki prevarant. Pa njjegova godisnja zarada je manja od pola miliona dolara!!! Postavio ga je kerojed da glumi budalu i da pokusa navuci Amere da daju sto vise love. JEDINI VLASNIK FK SARAJEVA JE VINCENT KEROJED TAN!!! I on je ujedno najvece zlo koje je zadesilo nas klub od osnivanja pa sve do sada!
pjanke.sa
Jao koliko si ti ogranicen pa to je za medalje. Skini se vise sa nasih tekstova, svi su provalili da nemas veze sa Sarajevom.
nakopitam
Nije ovo nase FK SARAJEVO. Ovo je kerojedovo kladionicarsko drustvo koje bi se moglo nazvati npr ''MIRVICA-HADZIC'' ili ako neko ima neki bolji prijedlog neka im javi. Citaju oni sve.
zgembo.popuslic
Ah sto su se uvezali sa nekom agencijom koja tusi ove igrace iz Litvanije, Gruzije, Uzbekistana itd. Samo ih dovode
nakopitam
Da, na zalost je tako. Hajrovace opet hadzic i starleta mirvic a FKS ako ovako nastavi morace stazama Celika.
bazaorao
FK Žalgiris hehehe
nakopitam
Djokanovic je jedini dobar igrac iz FKS i bez konkurencije najbolji igrac lige. U intervjuu prosle sedmice momak fino kaze da zeli ostati do ljeta i pomoci u borbi za Europu, ali Jasno da ga hadzic i starleta mirvic zele prodati i ulrasti jos koju markicu prije nego sto ih utrpani kerojed ne otjera.
ned.hz
Kyeremeh bi nam valjao pravo, nadam se da će uskoro potpisat
nakopitam
Kako znas druze? Totalno je nepoznat i dolazi iz slabog kluba i lige. Doduse bolji su od nas, ali ipak nisu nista posebno. Sve ovo smrdi na jos jedan hadzicev i mirvicev tal i pljacku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti