Operisan član FK Sarajevo, na terenu ga nema do kraja sezone
FOTO: FK Sarajevo

Potvrdio klub sa Koševa

Operisan član FK Sarajevo, na terenu ga nema do kraja sezone

S. Mlaćo

U Sarajevu već pokušavaju zaboraviti revanš meč Kupa sa Borcem, te scene koje su zabilježene u prekinutom meču, a okreću se sutrašnjem prvenstvenom duelu sa NK GOŠK.

Susret se igra na stadionu Koševo od 20:45 sati, a Sarajevo će biti lišeno usluga Dejana Ilieva koji ima odraditi još jednu utakmicu kazne, dok je crveni karton protiv Borca dobio i Renan Olivera, te njega sigurno neće biti dvije utakmice, a možda i više.

U pogonu nije ni mladi Anes Krdžalić koji je danas uspješno operisan. Simon Rožman je nedavno najavio da Krdžalić mora na operaciju koljena.

To se sada i desilo, što su potvrdili sa Koševa.

"Uspješno završena operacija - Brz oporavak Krdža", naveli su iz FK Sarajevo.

Krdžalić je bio pod ugovor sa Dinamom, a zatim je bordo klub odlučio da otkupi njegov ugovor. Naravno, obeštećenje je tajna, ali brzo su se javili prvi problemi.

Oglasi

Krdžalić je u zagrebački Dinamo stigao sa devet godina, a bio je i na posudbu u Olimpiji te Lokomotivi.

Mladi nogometaš je prošao i sve omladinske selekcije naše reprezentacije, a do sada je upisao šest nastupa za U-21 reprezentaciju.

Sada ga očekuje pauza i oporavak, te će vjerovatno se ekipi priključiti kada počnu pripreme za novu sezonu.

Podsjetimo, Sarajevo sutra igra protiv GOŠK-a, a Horde zla su pozvale sve članove da dođu u što većem broju. Naveli su da je sutrašnji meč veoma bitan trenutak za klub.

Oglasi

"Nakon što je naš voljeni klub bestidno opljačkan na revanš utakmici Kupa BiH, te je po ko zna koji put sproveden sistematski udar na samu pomisao napretka fudbala u našoj državi, našem klubu i nama kao navijačima nije preostalo ništa drugo nego ustanak za odbranu onoga što najviše volimo, obzirom da je rat od strane krovne kuće bh. fudbala odavno objavljen.

Fudbalski klub Sarajevo i njegov navijački korpus je trenutno u situaciji u kojoj je napadnut sa svih strana, kako od strane otvorenog neprijatelja u vidu predsjednika NFSBIH, tako i od strane domaćih izdajnika koji se nalaze na neprijateljskoj strani, visoko pozicionirani u Komitetu za suđenje.

Upravo zbog toga, neophodna je opća mobilizacija uvijek vjerne bordo armije koja se svojim najjačim oružjem - brojnošću i glasom mora oduprijeti svim nasrtajima na naš klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Baš zato, u subotu, 16. marta sa početkom u 20:45h pronađi svoje mjesto na koševskim tribinama i budi GROMOGLASNA PODRŠKA SVIH 90 MINUTA, BEZ OBZIRA NA SVE I U INAT SVIMA!

JEDAN ZA SVE, A SVI ZA SARAJ'VO!", stoji u objavi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Boli te kara,nisi prošao ljekarski kao ni Iliev,ali žito liježe,doduše malo tebi a nešto i papku,štrumpfu sa Podgrmeča.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi