Iskusni nogometaš stigao u Premijer ligu

Avdija Vršajević potpisao za FK Sarajevo

14

Komentari (14)

Husrefbeg22
Jes da ima 36 godina ali valjda moze neku utakmicu odigrati solidno. S druge strane odbrana nam je katastrofa, 4-5 golova po utakmici. Mozda s svojim velikim iskustvom bude od pomoci. Vitjet ce mo da li sam u pravu.
Hasimaga
Dobro dosao, teren je mjerilo, do tebe je da opravdas povjerenje
plemic
pl bih treba što više ovakvih mladih i perspektivnih nogometaša.
SarajFK
Koliko su mu hadzic i duduk uzeli za ovaj potpis i uhljebljavanje? MIRVICU GLUPANE
pjanke.sa
Da ti reci Mirvicu da je glup a ti komentarises anonimno na ss.ba. Bravo tenkre.
user1653549661
Saraj FK, ti si bas zao covjek koji siri negativnu atmosferu oko kluba, okani se.
SarajFK
Kakvi glupani su u nasem klubu to je za nepovjerovati. Ovaj je bio na osnivackoj skupstini 1946-te. A akademija nek truhne I
pjanke.sa
Ti si decko jako otrovan. Idi malo bolan u skolu, ako ne onda de malo poputuj svijeta vidi kako drugi ljudi razmisljaju. Pogledaj kako se radi stvari u svijetu procitaj, nesto svoje izgradi. Onda mozes da se res po velikom FK Sarajevo.
Uranija
Došao da zamjeni povrijeđenog Musu i ovaj potez je ok
pjanke.sa
Ma naravno brate samo sto mi imamo 50ak „navijaca“ koji nas truju i na tribinama i u javnosti to je strasno. Kako je moguce da se njihov glas vise cuje nego glas normalnog navijaca??
user1653549661
on nije navijac Sarajeva, on je ubaceni provokator, zato mu svi koji komentarisu trebaju dati šup kartu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti