Gdje će Sarajevo igrati 3. pretkolo: Grbavica ili Bilino Polje?

Šta spremaju u Bordo klubu?

Gdje će Sarajevo igrati 3. pretkolo: Grbavica ili Bilino Polje?

Samir Mlaćo

Jučer je obavljena informacija da će FK Sarajevo meć 3. pretkola Evropske lige igrati u Zenici na stadionu Bilino Polje.

Stadion Asim Ferhatović Hase ne ispunjava uvjete, pa se Bordo klub našao u problemima.

Svoju domaću utakmicu ne može igrati na svom stadion, navijači su i više nego razočarani, a sada se pojavila informacija da će Bordo tim igrati u Sarajevu, ali na stadionu Grbavica, domu ljutog rivala FK Željezničar.

Iz Sarajeva su prošlu sezonu prijavili Bilino polje kao rezervnu opciju s obzirom da tada Grbavica nije ispunjavala uslove za odigravanje susreta i juče su putem službene stranice obavijestili javnost da će domaćini biti u Zenici, no kako je danas situacija drugačija po pitanju kategorizacije stadiona FK Željezničar navodno postoji mogućnost da Bordo tim ipak igra na stadionu ljutog rivala.

Tragom ovih nezvaničnih informacija SportSport.ba je kontaktirao FK Željezničar u kojem su istakli da ih iz Sarajeva još uvijek niko nije kontaktirao po ovom pitanju.

Ono što je sigurno, FK Sarajevo svoju domaću utakmicu neće igrati na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, a do večeras bi svaka dilema vezana za ovo pitanje trebala biti otklonjena.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Bijedo bijedna,bijednici bijedni sa koseva
0 24
Mu'min Juventino FKS
Kakva posrana grbavica sa ton posranom crkvetinom u pozadini
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi