Kaljanac sudi Pod Bijelim brijegom, Petrović na Bilinom Polju

Službena lica za susrete 2. kola Premijer lige BiH

Kaljanac sudi Pod Bijelim brijegom, Petrović na Bilinom Polju

Utakmicama drugog kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine, a na rasporedu su dva velika derbija između Zrinjskog i Veleža te Čelika i Sarajeva.

Oba susreta su na rasporedu u nedjelju, a prije toga u subotu ćemo imati priliku da gledamo četiri meča. Nogometni savez je objavio i imena službenih lica za sve ove utakmice.

Najzanimmljivije bi u subotu trebalo biti u Doboju kod Kaknja gdje će igrati Mladost i Željezničar. Taj susret će suditi Goran Paradžik uz pomoć Amera Macića i Arnela Novalića. Meč počinje u 17.30 sati.

U istom terminu u Bijeljini igraju Radnik i Tuzla City. Meč sudi Zoran Grbić uz pomoć Mirze Demira i Aleksandra Smiljanića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nešto kasnije u toku istog dana, tačnije od 20.30 sati na programu su još dva meča. Sastaju se Sloboda i Široki Brijeg, odnosno Borac i Zvijezda. Prvi meč sudi Mateo Musa iz Čitluka, a drugi Luka Bilbija iz Prijedora.

Nedjeljni program otvaraju Zrinjski i Velež koji meč Pod Bijelim brijegom počinju od 20.00 sati, a sudit će ga Haris Kaljanac iz Sarajeva. Samo pola sata kasnije susret na Bilinom Polju igraju Čelik i Sarajevo i to pod budnim okom suca Dragana Petrovića iz Banja Luke.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi