FK Sarajevo bez Rahmanovića u Ugljeviku

Nije otputovao sa ostatkom ekipe

FK Sarajevo bez Rahmanovića u Ugljeviku

M. Šljivak

FK Sarajevo će posljednji meč polusezone odigrati u Ugljeviku protiv Zvijezde 09.


Privremeni trener tima sa Koševa Dženis Ćosić suočio se sa brojnim problemima u sastavljanju ekipe, a novu glavobolju mu je zadao i Amar Rahmanović.

Veznjak Bordo tima nije otputovao sa ostatkom ekipe u Ugljevik i on neće biti sudionik meča protiv Zvijezde 09, što će biti sasvim sigurno veliki hendikep za prvaka BiH.

U ovom meču pored Rahmanovića zbog povrede neće nastupiti Anel Hebibović, a zbog kartona Ćosić ne može računati na Šerbečića, Letića, Hodžića i Tatara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, od ranije za nastup nisu spremni Pidro i Handžić, a nastup golmana Vladana Kovačevića je pod velikim znakom pitanja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Dabogda se slomio sav !!! Debil.
2 0
BOSANAC123456
povreda ?? hahahahahahahaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi