21

Komentari (21)

SarajevoFC
Super ovo sve izgleda, skoro pa savrseno ali mislim da treba malo spustiti loptu. I Zeljo je krenuo silovito pa evo sta se desilo za samo par sedmica. Ne poredim nas sa Zeljom jer je Sarajevo, bez lazne skromnosti, daleko ispred u svim segmentima ali nije jos vrijeme za euforiju. Pogotovo ne treba da se ta euforija prenese na igrace. Vjerujem da Vinko to nece dozvoliti.
Sa1946
Zašto da spustimo loptu? Jarane 2 titule zaredom, kup, prvi na tabeli i igramo 3. pretkolo. Logičan slijed je da postavljamo više standarde, pa zašto da ne i sad ući u grupnu fazu? Od Budućnosti smo realno bolji, a Celtic nije neki bauk.
SarajevoFC
Pa niko ne kaze da mi treba sad da odustanemo od borbe za grupnu fazu, to je valjda logicno. I treba odrzavati pozitivnu atmosferu ali ne trebamo praviti euforiju. Sta ako izgubimo od Buducnosti, mislis da je to nemoguce? Hocemo li opet pljuvati po ovom i onom i cekati sljedecu godinu? Opet kazem, najbitnije je da Vinko pripremi ekipu psiholoski, da shvate svakog protivnika krajnje ozbiljno svih 90 minuta i ne dozvoljavaju opustanja I padove u igri. A skloni smo tome, svi smo vidjeli.
Adohordas
Bravo,Vinko najbolji si trener u BiH trenutno?nisi kao ovi balvan treneri koji na utakmici dobacuju dodaj,sutaj,lijevaa,lijevaaa ..hahahaha smijesni treneri,pa kao da igra i prvi put igraju lopte pa ne znaju izdati...Sto je najbitnije rastemo kao klub iz dana u dan,po meni grupna faza ce biti za 2,3 godine 100%.Sretno ❤
malibega
Šampion šampionski. Od samog imenovanja Vinka, vjerovao sam Emiru da zna sta radi, aBd dokazat ce se još, obojica su veliki gospodini. Ova ekipa ima potencijala, još kad se adukor uklopi, + neki mlad napadač koji će da grize, i da pomogne malo Ahmetu. S ovakvim radom, grupna faza nam ne gine, da li ove da li sljedećih godina, pred nama je.
Asam85
Šta reči nego, bravo pitari. Oduvijek sam govorio da ekipa koja postane dominantna u ligi tek onda može da se nada iskoraku u Evropi. Možda to ne bude ove godine ali ako kone nastave da krupnim koracima idu naprijed i unaprijeđuju svaki segmet klupske konstrukcije eto grupne faze u vrlo skoroj budućnosti, a mi ćemo probati naći rješenje kako probiti bunker Mladosti, Krupe, Goška i ostale sitne buranije i nadam se da ćemo kroz nekoliko godina uspjeti u tome.
GiS
Miran covjek, veliki goapodin..uvijek nakon utakmice se zahvali igracima, a ako je igra eventualno losa, ne trazi krivce u pojedincima, kao sto je prosli ŠSŠ radio...
Lud
Ma Vinko je cudo nevidjeno ... sa Vinkom grupna faza negine !
Brazuka
crnehorde
VenamaHrabrih
Nije članak o sudijama. Kladionice, namještanja, sudije... To je željOV fah. Kad bude emisija: Biserje iz Amarove sehare, onda će o sudijama. No sikiriki.
Bordobjeli
Idi brazuka slavi rođendan nije da se nema šta slavi, ma i se komentari sanja...
VenamaHrabrih
Načuo sam nešto da hoće da angažuju potomke Boška Buhe; kako probiti bunker. Bacanje bombi su apsolvirali. Samo još ovo. Kažu da se na treningu već puštaju kadrovi filma.
Jadnimi
Zna se i doprvak
Bordobjeli
Aferim šefe..
VenamaHrabrih
Sa Marinovićem nije dobilo samo Sarajevo, nego cjelokupna BH liga i BH sportska javnost. On je standard kako se treba ponašati i na koji način davati intervjue. Gospodski Vinkovi maniri, pravo su osvježenje na našem tlu. Nadam se da će gosp. Marinović donijeti puno radosti Sarajevu, a uz takvu osobj, komplet BH sport može samo napredovati. Sretno!!
Uranija
Zar nije bolja demagogija, davanje podcjenjivačkih izjava, izdizanje sebe ispred kolektiva u pobjedama, upiranje prstom u pojedince kod loših rezultata i zabavljanje širokih masa...hahahahahahaha...svi znamo na kojeg se to ‘stručnjaka’ sve ovo odnosi...
VenamaHrabrih
Ima to u jednom književnom djelu, kada glavni protagonista treba po prvi put ući u Sarajevo: "Znam kako sarajevska čaršija razmišlja. Nije njoj do rada i priznatih rezultata. Zabljesni je, obmani, prevari, poturi, nahvali je. Oni hoće lakih priča i teške hrane. Daj im šarenila i reci da su najbolji. Onda su tvoji za vjeke vjekova..."
dzamm
Svaka cast na komentaru...da je vise ljudi poput gosp. Vinka opcenito u BiH vjerovatno bi napredovali u svim segmentima. Covjek je strucan, odmjeren, profesionalan, cista 10-ka!
Bhf111
Kako je skracena liga Sarajevo bez konkurencije
Fino alla Fine
Već se zna prvak, ostali nek se bore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti