Akrapović o interesovanju FK Sarajevo: Ima naznaka, vidjet ćemo, veliki je to klub

Da li će sjesti na klupu bordo kluba?

Akrapović o interesovanju FK Sarajevo: Ima naznaka, vidjet ćemo, veliki je to klub

S. Mlaćo

Jedno od trenerskih imena koje se povezuje sa FK Sarajevo jeste Bruno Akrapović.

Akrapović je sa dosta uspjeha radio u Bugarskoj, a trenutno je bez angažmana.

Izvori bliski klubu sa Koševa otkrili su nam da bi rado u ovom klubu vidjeli na mjestu šefa struke Akrapovića, a tragom tih informacija kontaktirali smo rođenog Zeničanina i nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje.

Njegove riječi dodatno su 'podgrijale' informaciju o mogućem dolasku na Koševo.

"Ne mogu ništa konkretno reći, ima nekih naznaka, ali ništa još konkretno. Tražili su me, neću sada govoriti tko, nema smisla da otkrivam", priča Akrapović za SportSport.ba.

Priznaje da bi došao na Koševo.

Oglasi

"Svaki trener treba biti počaščen kada se povezuje sa klubom kao što je FK Sarajevo. To je kompliment kada vas želi Sarajevo. Sarajevo je jedan od jačih klubova na Balkanu".

Trenutno je na odmoru u Dalmaciji.

"Tu provodim vrijeme sa sinom, želim nadoknaditi ovaj period kada nismo mogli biti skupa. Tri godine u Bugarskoj su ipak iscrpljujuće".

U Bugarskoj je radio sjajan posao, posebno sa Lokomotivom iz Plovdiva.

"Ima nekih naznaka za novi posao, ali ništa nije gotovo, pa nisam od onih koji će o tome pričati. Ne razmišljam puno o tome, treba se i dobro odmoriti, te spremiti za nove izazove", dodao je Akrapović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Akrapović je u Bugarskoj osvojio dva trofeja Kupa i jedan Superkup.

Povezivao se i sa zagrebačkim Dinamom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paradajz
Ovo bi bilo odlično za FK Sarajevo.
20 0
Husrefbeg22
Ne dovodite zvucna imena. Sprzili smo se na Kodri, Jarniju i onom iz Srbije. Bilo bi pametnije dati sansu Mirzi Varesanovicu.
3 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi