Aldin Čajić želja Sarajeva, Buljubašić sa veznjakom obavila prvu rundu razgovora
Foto - Instagram

Veznjak želja Bordo tima

Aldin Čajić želja Sarajeva, Buljubašić sa veznjakom obavila prvu rundu razgovora · Saznajemo

Midhat Šljivak

FK Sarajevo mogao bi u narednoj sezoni biti jači za veznog fudbalera Aldina Čajića.

Ovaj 28-godišnji veznjak velika je želja rukovodstva FK Sarajevo i rukovodstvo Bordo kluba ga želi vidjeti u svojim redovima.

Neslužbene informacije do kojih je došao SportSport.ba kažu da je direktorica Sarajeva Sabrina Buljubašić već obavila prvu rundu pregovora sa Čajićem.

Kako saznajemo, želja za saradnjom je obostrana, ali pitanje je hoće li Bordo tim moći da isprati uslove koje Čajić ima u Turskoj.

Bh. fudbaler trenutno je ugovorom vezan za Istanbulspor, ali je proteklu sezone proveo u ekipi Tuzlaspora.

Ranije je Čajić igrao jako dobro u Češkoj. Nosio je dres i omladinske ekipe Sparte iz Praga, se seniorskih timova Teplica i Dukle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tursku karijeru počeo je 2018. godine u dresu Elazigspora, ali je samo nekoliko mjeseci kasnije prešao u Istanbulspor, čiji je član i danas.

Protekle sezone ovaj veznjak odigrao je 29 utakmica u Prvoj ligi Turske i ima učinak od gola i četiri asistencije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milos1312
Igracina Allaha mi, odgovorno tvrdim da ce biti najbolji vezni igrac ako dodje u BHPL. Nema potrebe da osudjujete igraca ako ga ni jednom niste vidjeli kako igra.
16 6
user1571956549
E dobar mu ucinak ahahahaha cak jedan gol dao ahahahahahahahahahhahaha
6 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi