Igrači i navijači Sarajeva su znali proslaviti pobjedu u Mostaru

Nakon derbija u Mostaru

Igrači i navijači Sarajeva su znali proslaviti pobjedu u Mostaru

H. Zilić

U derbiju 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Sarajevo je u fenomenalnom duelu savladalo ekipu Velež rezultatom 5:3 u sjajnoj utakmici odigranoj u Mostaru.

Nakon derbija bilo je dosta napetosti na terenu.

Prvo je trener gostiju Mirza Varešanović ušao u raspravu s jednim od navijača FK Sarajevo.

Na putu ka svlačionici neko od navijača Sarajeva je uputio uvrede na račun trenera Bordo tima koji nije ostao imun. U jednom trenutku Varešanović je na uvrede uzvratio psovkama, a sve je trajalo nekoliko sekundi.

Teži incident je spriječio i prvi čovjek FK Sarajevo, Ismir Mirvić koji je zaustavio i umirio Varešanovića.

Sarajevo je u ovoj utakmici imalo veliku podršku svojih najvatrenijih navijača, koji su nakon meča znali proslaviti trijumf koji im je osigurao Evropu naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači Sarajeva su nakon meča pozdravili svoje najvatrneije navijače. Znali su proslaviti pobjedu kojom su definitivno izborili nastup u Evropi. 

Sarajevo u posljednjem kolu dočekuje Igman iz Konjica na stadionu "Asim Ferhatović Hase", meč se igra 28. maja u 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1678285104
Zasluzena pobjeda posle polusezone niko nije vjerovao u plasman u evropu, hvala treneru Varesanovicu kroz sve sto je prolazio uspio je dogurat do treceg mjesta svaka cast i velika hvala presedniku treneru i igracima...VOLIM TE SARAJEVO
2 0
user1684708532
Absolutno zaslužena pobjeda Sarajeva
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi