12

Komentari (12)

Ecosport
Dudlić i njegovi haveri Varešanini
veliki73
Ponosan na svog Želju, nemamo para ali imamo muda
visokohz
veliki73
Fergusone jel vakat ahhahahahahhahahahahahhhahahahhahahahahahaahahahahahahahaha a mogao si biti Gvardiola da si ostao u Veležu, ne nadaj se da ce ti Velež biti lak zalogaj, naravno ako ostaneš trener hahhahahhaha
user1605368976
Neka se ne vadi na VELEŽU
SarajFK
FK Celik je za nas gigant i primjer kako treba rjesavati probleme. Mi se prodasmo kerojedu kojeg zaboli neka stvar za nama i koji nas iznajmljuje drugima kao neku staru olinjalu kuravelu. Da nam je bar nasao nekog normalnog nego nas dao ovom seljacini iz hadzica koji je uhl****o hadzica, duduka i one glupace koji svi zajedno klub vode ka gasenju. OVO NIJE NASE SARAJEVO I STIDIM SE OVE PRCIJE KOJA NOSI NAS STARI GRB I IME!
plemic
za sad sarajvo nula, varešanović najveća zabluda bih nogometa, željo je institucija za torpedaše.
Hordas_00
Isto tako je velez najbolji klub u mostaru dok ste vi kurcina koja postoji zadnjih 20 godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.