13

Komentari (13)

SarajFK
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHHAHA @DOKTOR_GAZ_ i @pjanke.sa se podrzavaju. To je nova naredba od volovske glavuse: IDITE NA SVE PORTALE I DRUSTVENE MREZE I----PODRZAVAJTE SE!!!! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah
DOKTOR_GAZ_
Ne osvrcite se na DVOZUBE KOMENTARE pojedinaca koji se predstavljaju kao navijaci Sarajeva..oni vole Sarajevo, samo ako imaju korist..PORSKA za Dudica, o nasem predsjedniku necu ni govoriti..pozdrav sa OBJEKTIVNOG ISTOKA.
SarajFK
Oho evo sada u masi potrona bez mozga i obraza, imamo i doktora. BRAVO ZA VAS. Jedino doktore sto si u komentaru naveo navijace SARAJEVA, a zaboravio si da to ne postoji! FK SARAJEVO je ugaseno, a njegovo slavno ime koristi kladionicarska mafija pod vodstvom utrpanog kerojeda i njegove ljubavnice mirvica. Kockaste glavusice poput volusine duduka i tebe, su samo njihovi poltroni bez mozga koji za 10 markica i milovanje po glupoj glavici stite interese kerojeda i njegove ljubavnice, starlete zvane mirvica.
pjanke.sa
Bravo @DOKTOR_GAZ_ podrska naravno! Samo krezubi mogu ocekivati nesto za 6 mjeseci ! A @SarajFK ce na groblje historije kao i njegov nalogodavac Vicko; dodickova 2 isprdka!
Hordas_00
SarajFK ti si glupan koji samo zna srat i visiti na ss a ****te ko stigne
SarajFK
Kada vidite psa, u ocima mu mozete vidjeti inteligenciju. Kada covjek pogleda ovu volusinu sa kockastom glavušom, u ocima mu vidis da je gluplji od bilo koje zivotinje na ovoj planeti. Zbog toga su tanova kurrava mirvic i njegov ljubavnik hadzic izabrali bas njega. Kako ljudi poput @pjanke.sa i njemu slicnih poltrona mogu sebi dozvoliti da im ovakvi odredjuju sta ce pricati pisati????
pjanke.sa
Da ista razumijes i da si dosao 2 puta na bilo koji cas u skoli, skontal bi da su neke zivotinje duplo inteligentnije od ljudi. Evo na primjer: od tebe je pametnija svaka zivotinja. A i pismenija.
user1639705257
@SarajFK izrkotino Vicina. Ne rise At-u
SarajFK
Pogledajte mu samo oblik glavuše. Prava volovska. I kako neko normalan moze ovo podrzavati?? Sta nam uradi utrpanko i njegova starleta mirvic, pleme im jebbem.
opetprvak46
Debilcino tisina
Uranija
SarajFk i oni tebi jebhu, a njih je dvojica pa ti vidi kako će tvoje pleme proći
FahroKonjHodzic
podrska slozi a ti velezova izdajice knozi
pjanke.sa
Fahro i ti i ovaj lazni saraj nazad u rupe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.