Smanjene plate uposlenika u klubu, sve potpisala Ajla Alimanović

Finansijski izvještaj FK Sarajevo: Bordo klub poslovao u 'debelom' minusu u 2023. godini

27

Komentari (27)

user1574859714
Još malo pa gašenje hahahaha e moji kitari
Starigrad01
Dok Sarajvo malo oglasni ,vi nećete igrati ni na terminima Hahahahaha
user1574859714
Svake godine minus a tolike pare ulozene haha
tranzicija
FK Budzetlije 1946
zgembo.popuslic
Novinar stavi senzacionalisticki naslov i pojedinci se odmah upecaju. Mirvicev interes nije zarada, ustvari ako se desi zarada dobro i jest, al ako je ne bude nikom nista. Njegov primarni interes je pranje para tj. zarade od firme u Americi gdje su veliki porezi na dobit. Zato pojedini igraci i imaju velike ugovore al to je samo na papiru. Pola od tog iznosa ide igracu a pola Mirvic vrati u svoj djep ili kako se vec dogovore. Tako da ovaj "dug" Mirvica nimalo ne boli jer je ostvario svoj cilj. Ne bi mozda toliko ganjo ni rezultatski uspjeh da nije velikog broja navijaca kojima je to primarni cilj
Starigrad01
Ima se,može se.Nedo Bog biti kokuz ko željkan koji opstaje na vitrama i sadaki.
zgembo.popuslic
Ima on i moze on a vi nemate nista, privatni klub
user1683091764
Mislim da si u pravu.
south
Hahaha koja prevara od kluba.najveci budzet ubedljivo od svih klubova i jedva konferencijsku izborise.nikad od njih kluba nece biti.
Odlazi ubleho debela, americko hrasnicki hostopleru
Uranija
To ti hoćeš da preuzmeš većinski dio FK Sarajeva, je li mitomane?
Glu.pa.nima poput tebe obicno isto pitaju i isto razmisljaju, tako da ne zelim da nastavim
pjanke.sa
Amar ce preuzeti 100%. Sigurno ima firmu milionsku pa zna kako se vodi firma.
Pjanke jel te hebo mirvah?
user1675926959
Hahahahaah još malo i Rahmetli fks hahahahaha
Uranija
Jesi li se uzbudio mitomane
user1677490484
Pa kako nećemo biti u minusu kada Peneranda ima platu 50.000 KM. Na kraju krajeva može nam se i da smo u minusu 100 miliona, to je lična Mirvićeva stvar, ne mora nikome odgovarati.
pjanke.sa
To je isto istina…barem ne trosimo budzetske pare.
Hadzija123
Cuj Mirviceva stvar moj druze dug je Sarajevu ne na Mirvicu,ne moze Mirvic kao fizicko lice ili investitor imati dug u F..K.Sarajevo
user1677490484
Majstore o kakvom dugu ti pričaš. Ovo je finansijski izvještaj za 2023, nismo nikome dužni pare. Ovaj minus je isključivo rezultat ogromnih plata u klubu na igrače + osoblje. Može i Mirvić davati plate 800 KM + topli obrok pa ćemo debeli plus na kraju godine.
Uranija
@Hadzija123 mitomane
hzsg
Ko god se išta razumije u pravljenje finansijskih izvještaja sportskih kolektiva, zna da se oni prave prema željama poslodavca, tako da zaista NEMA POTREBE KOMENTARISATI.
pjanke.sa
Fino brate Ajla neka odgovara za minus i svima lijepo.
Zeljo4life
to je na papiru. U realnosti je još "deblji"
pjanke.sa
Ne sekiraj se ti za nas. Fingirate izvjestaje i prolazi vam to jer ste rezimski klub.
PRESEDAN
Ja ba, uvrstili u prihode za prošlu godinu pare koje još čekaju i porezni dug što im je vlada platila,i ubjedili navijače da su u plusu hahahaha
Hadzija123
Ko o cemu ***** o postenju,rezimski klub,moj pjanke dragi koliko ti imas godina da imas bar 20+ znao bi sta je i ko je rezimski klub.DUBA!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.