Mediji iz regiona bruje o dešavanjima na Koševu: "Skandal u Bosni i Hercegovini..."

Meč Sarajevo - Borac u centru pažnje kod susjeda

Mediji iz regiona bruje o dešavanjima na Koševu: "Skandal u Bosni i Hercegovini..."

E. Čaušević

Okršaj Sarajevo - Borac koji se igrao večeras na Koševu u revanšu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinut je u sudijskoj nadoknadi nakon što su domaći igrači napustili teren. O dešavanjima na najvećem bh. stadionu bruji i cijeli region.

Sarajevo i Borac igrali su revanš utakmicu četvrtfinala Kupa naše zemlje, ali nažalost utakmica je prekinuta u sudijskoj nadoknadi.

Domaći su bili itekako nezadovoljni kako je Mateo Musa sudio u večerašnjem meču, te su odlučili u sudijskoj nadoknadi da napuste teren iako utakmica još uvijek nije bila završena.

Borac je imao vodstvo večeras rezultatom 2:1, a na Koševu je sve eskaliralo u zadnjim minutama kada su domaći napustili teren smatrajući da sudije ne obavljaju dobar posao. Igrači Sarajeva dobili su aplauz od svojih navijača koji su sudijama skandirali "lopovi, lopovi".

O onome što se dešavalo večeras na najvećem bh. stadionu bruje i mediji iz regiona, te se meč Sarajeva i Boraca tako neočekivano našao u centru pažnje i u susjednim zemljama.

Oglasi

"Drama u BiH: Igrači Sarajeva napustili teren usred utakmice, Ibričić ludio na suca!", naslov je na hrvatskom portalu 24 sata.

S druge strane Sportske novosti su dešavanja na Koševu ispratile naslovom: "Nevjerovatne scene u BIH: Ibričić i bivši trener Rijeke ušli na teren i povukli momčad u svlačionicu".

Također, i Index.hr pisao je o onome što smo večeras gledali na meču Sarajevo - Borac uz naslov: "Skandal u BiH. Ibričić i Rožman upali na teren i odveli igrače Sarajeva u svlačionicu".

Oglasi

"Igrači Sarajeva napustili tere, Borac u polufinalu", naslov je na portalu Sport Kluba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Srbijanski Telegraf je također objavio šta se večeras dešavalo na Koševu uz naslov: "Haos u BiH: Igrači Sarajeva napustili derbi protiv Borca i otišli u svlačionicu".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Cetnici iz BL imaju podrsku cetnika sa grbavice koji prave razdor medju probosanskim klubovima zbog licence i opstanka.
3 6
user1691328699
Svaka čast FK Sarajevu. Fudbalskoj nepravdi i politici se mora stati ukraj zbog fudbala i budučnosti fudbala. Skandalozno je to da se unaprijed zna ko mora uzet titulu prvaka, ko kup, ko ispasti ko ostati. To se kod nas sve dogovara i to svi znaju samo je FK Sarajevo odluculo da stane tome u kraj. Procice i ovo a neki ce ostati zapisani kako su bili na strani nepravdem bravo Sarajwvo i neka se sad svi posteni llnavijaci udruze
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi