Igrači Borca napravili ludnicu u svlačionici na Koševu, klub sve objavio na Instagramu

Orila se pjesma igrača banjalučkog kluba

Igrači Borca napravili ludnicu u svlačionici na Koševu, klub sve objavio na Instagramu

E. Čaušević

Utakmica Sarajeva i Borca koja se igrala večeras na Koševu u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinuta je u sudijskoj nadoknadi. No, jasno je da banjalučki klub ide dalje, a igrači Borca su to znali da proslave.

Sarajevo i Borac igrali su revanš meč četvrtfinala nakon što je prva utakmica u Banja Luci završena rezultatom 1:1.

Gosti iz Banja Luke imali su večeras na Koševu vodstvo rezultatom 2:1, ali utakmica je prekinuta u sudijskoj nadoknadi nakon što su igrači i stručni štab Sarajeva odlučili da napuste teren.

U bordo taboru su s pravom bili nezadovoljni večerašnjim suđenjem glavnog arbitra Matea Muse, te su odlučili da napuste teren prije završetka utakmice.

No, jasno je da stvari idu u korist banjalučkog kluba i da ćemo Borac gledati u polufinalu Kupa naše zemlje.

Oglasi

Igrači Borca su nakon odlaska u svlačionicu znali kako da proslave plasman u narednu rundu ovog takmičenje.

Iz svlačionice gostujućeg tima orila se pjesma, a Borac je objavio video i pokazao kakva atmosfera je vladala nakon završetka meča. Očekivno, iz Borca nisu rekli riječ o suđenju. 

"Ti si Borče nama sve na svijetu", piše u opisu objave banjalučkog kluba na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Treba istaći da su plasman u polufinale Kupa BiH pored Borca ostvarili još Zrinjski i Sloga Meridian. Četvrtog putnika saznat ćemo sutra nakon utakmice Velež - Široki Brijeg.

No, o večerašnjem susretu i dijeljenju pravde Matea Muse će se sasvim sigurno još mnogo pričati, a bh. fudbal će ponovo biti glavna priča u svim regionalnim medijima. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ako čitate ovo, a čitate, nayebem vam se svima majke genocidne. Genocidna stoko
1 4
Baco
Trebaju svi da budu jedinstveni oko postenog suđenja.Danas Sarajevo a sutra neko drugi ...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi