Bordo tim pod imperativom pobjede protiv FK Leotar u Zenici

Kodro najavio sutrašnji meč, govorio o Aničiću i Avramovskom

6

Komentari (6)

SarajFK
Laz je da je Avramovski povrijedjen!
pjanke.sa
Zato nije laz da si ti debil.
pjanke.sa
Stvarno nas povrede satrase. Znate svi da podrzavam Dudica i Hadzica maksimalno, ali mislim da su im Anicic (povrede non stop), Drobarov (spor i neinteligentan) i Avramovski (sto su ga ostavili bez obzira koliko je odlican igrac, povrijedjen non stop) lose odluke. Ako vec ne mozemo dovesti sada zbog toga nikoga, mozemo gurati juniore ovo pola sezone…..
AmellemA
Zahidina, ja nikakvu reklamu tražio nisam. Ako ti smatraš da imaš pravo meni određivati gdje i sa kim ću da živim i stvaram porodicu, onda tu nikakve kazne i batine ništa ne mogu promjeniti. Niko vas na ništa nije natjerao, sami se odabrali. 
Amcho1
Zezas me hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.