Podrška Palestini stiže sa vječitog derbija na Koševu

Meč Sarajeva i Željezničara

Podrška Palestini stiže sa vječitog derbija na Koševu

Endin Čaušević, foto: S. Mlaćo

Sarajevo i Željezničar trenutno igraju na Koševu veliki gradski derbi u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a jedna fotografija posebno se našla u centru pažnje jer se na istoj nalazi zastava Palestine.

Bordo klub nakon prvog poluvremena utakmice na Koševu vodi protiv najvećeg rivala sa 2:0, a na tribinama Koševa vlada zaista sjajna atmosfera.

Navijači oba kluba oduševili su svojim koreografijama pred početak utakmice, te Horde zla i Manijaci od prve sekunde bodre svoj tim.

No, jedna fotografija posebno se nalazi u centru pažnje javnosti zbog jedne zastave koja se nalazi na sjevernoj tribini.

Naime, na tribini gdje su smješteni najvatreniji navijači Sarajeva nalazi se zastava Palestine u znak podrške narodu tom zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poznato je da se već nekoliko dana vodi žestok sukob između Palestine i Izraela, a s Koševa večeras stiže podrška narodu u Palestini.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
podrska izraelu
3 9
SamoZrinjski
Teroristi teroristima s ljubavlju
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti