14

Komentari (14)

Husrefbeg22
Svakako treba zabraniti pristup idiotima poput onog nepismenog ****eta koji ne zna ni napisati tu rijec.
NorthSide
Gofno tebi je sreća što imaš internet zume bi brojao po cesti majku ti u grobu je3em
HUNTER
S obzirom da ne poduzimate ništa po pitanju ovog korisnika, niti ga banujete i dozvoljavate da vrijeđa FK Sarajevo i njegovu armiju navijača, lično ću otići u MUP i podnijeti prijavu za govor mržnje, a koji vi dopuštate na portalu. Bruka i sramota
Uranija
@gofnogofnotackaba veliki je kompleks kod ovog jadnika napaćenog, nemojte ga dirati neka pati ljubi ga mater tako neodgojeno nesretna.
user1647010875
Hahaahhahahaha sta ima Oslo i Norveska
Opijum
Uranija sitna buranija
amiriamir
**** ti Radovan majku koja te rodi zatucanog.Mislis da.nije bilo Radovana u Celiku,Velezu,Zelji...Seselj stipendiju imao od Zelje,Batko zlocinac bio u prvoj ekipi manijaka,pukovnik Milojevic-zlocinac rodjeni zenicanin i navijac Celika,u Velezu ustasa milion bilo.U cemu je PROBLEM mamlaze????Radovan dosao sluzbeno u klub sa klinike,mozda ti se babo lijecio ma klinici kod njega.Nego haj da se mi nadjemo negdje gdje tebi pase,ja cu doci sam Allaha mi Velikog.Da vidimo sta je zapelo.
HUNTER
@amiriamir sabura brate. Vrlo blizu smo ovom zlu, pa ćemo rješavati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.