Sablić: Nije mi jasno zašto sudija čeka sa žutim kartonom i onda sve zakuha...

Žali zbog poraza na Pecari

Sablić: Nije mi jasno zašto sudija čeka sa žutim kartonom i onda sve zakuha...

S. Mlaćo
Sarajevo je poraženo na Pecari 2:1.

Poveli su bordo momci golom Bagarića, no Široki se vratio i pred sami kraj došao do pobjede.

“Dva različita poluvremena. U prvom dijelu smo dominirali, do crvenog kartona nismo imali problema. Bez obzira na izjednačenje, mogli smo kontrolisati meč kako želimo. To je trenutak koji je odlučio meč. Široki je kasnije pravio pritisak, napravili smo jedanesterac i oni su slavili. Nismo se predavali, imali smo na kraju dvije dobre šanse. Ostaje žal. Imali smo dobru pripremu, dobro se ponašali, ali nogomet je nepredvidiv. Neću da opravdam Bodula, ali nije mi jasno zašto sudija čeka sa žutim kartonom gdje igrač s leđa ide sa dvije noge na ovakvom terenu. Dakle, isprovocira ti igrača, on dobije crveni i zakuha se, a potpuno bespotrebno. To je moja mala digresija na taj momenat. Bodul je bio nervozan, ali bio je start na njemu za žuti karton“, kazao je šef struke FK Sarajevo Goran Sablić nakon meča.

Sarajevo pred odlazak na zimsku pauzu naredne subote na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekuje FK Velež-

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Jednu gresku je sudija napravio, i sa njom je sje.o citavu utakmicu.
10 1
user1571956549
Bgm Bodul nije kriv.... Sudija je kriv 100%... Da je dao zuti igracu Sirokog sve bi bilo ok.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi