6

Komentari (6)

user1571956549
Bgm Bodul nije kriv.... Sudija je kriv 100%... Da je dao zuti igracu Sirokog sve bi bilo ok.
pjanke.sa
tacno tako. Na stranu sto je Bodul nestabilan psihicki ocito; ja govorim da treba psiholog kvalitetan odavno; sudija je trebao za start sa ledja na njemu da da zuti karton i sve bi bilo ok. Idemo dalje nije ovo lose, ali daleko od onoga kako Sarajevo treba da igra.
user1603303812
Igrač neosporivi kvaliteta,pretrpi prekršaj i previše ali non stop rasprava sa sudijama Rahman iako je bio prznica barem je znao sam rješiti utakmicu.Sablicu dosad sam bio na tvojoj strani ali od večeras više nisam.Tvoje greške su kao kod Hustefa kad primi go izgubi se,zato budi hrabar daj djeci da igraju pa šta bude.
pjanke.sa
Bravo za komentar. I Tatar i Rahman jesu bili dabogsacuva, ali su rjesavali tekme. Sta ces, nadam se da ce se sada u zimu povuci pametni potezi. Sjedi i gledaj nema nam druge.
nedoni46
Jednu gresku je sudija napravio, i sa njom je sje.o citavu utakmicu.
Mig_Mig
Pa majku vam nesposobnu. Cijela drzava zna da se ceka to i vi naivni i nasjednete. Kupi stvari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.