22

Komentari (22)

user1643903837
Hajde još Daniel Avramovski!!!
vanja8
Dobro dosao majstore... Nase dijete , nasa uzdanica...
Lewa_9
Pojacanja FK Sarajeva u ovom prelaznom roku: igrac koji je bio na tribinama u drugoj ligi Madjarske, igrac koji je bio na klupi u drugoj ligi Belgije, i sad propalitet sto je poslije samo 6 mjeseci hladno nogiran iz jedne yebene bugarske ekipe. Nije ni cudo sto ih karaju moldavski amateri. Mi smo divEvi!
irnes4
Nije poenta u kojoj je ligi igrao ,nego je poenta da je nasa liga jedna od najlosijih ,pa ako ne i najlosija ,tako da moze u nasu ligu doci igrac iz luksemburga ,klubu je dobro ,a Catakovic je potencijal bio i dok je mladji bio ,al povredu ja mislim da je imao i s****lo ga malo
Lewa_9
To je ta poznata graDZanska kultura navijaca srpskog fudbalskog kluba САРАЈЕВО hahaha.
pjanke.sa
@Hoolssssssss je malo pretjerao, ali tvoji komentari @Lewa_9 su za progon iz sela iz kojeg si.
Lewa_9
Nek je srpsko grotlo САРАЈЕВО neki gigagrad, ima li vode u kosevskoj ulici kretencicu? @pjanke.sa
Div se budi, bit ćemo najaci, sretno Hamza da razvalis konkurenciju
ratip irats
Dobro doso kuci! Meni jedan od drazih igraca.
Twista
I Fanimo se vraca…ma da ga ja ne bih nikada vratio…ali eto
pjanke.sa
Sa Fanimom i meni gorak ukus u ustima, ali nismo culi nikada obje strane price i zasto je Fanimo glavom bez obzira pobjegao iz Sarajeva. Mada moras priznat, ako obojica dodju, totalno drugacija ekipa.
Chiesa
Bolje ga je vratiti, nego da moramo kupovati jos jedno krilo, dobar je igrac a i pod ugovorom je
Twista
@pjanke.sa sve jasno, ali ima tu jos drugih igraca. Kakva ce hemija biti! Fanimo ke dobar igrac, ali ako hoces nesto vise da napravis, ovo sto je uradio on, to se ne prasta!
Twista
@Chiesa opet kazem, ne moras kupovati nista! Radije cekati kraj sezone, pa kupiti igraca kada istelne par ugovora i oslobodi se mjesto! Ovako imas i opravdanje da ga mozes lazniti i ne placati…ali ko sam ja da odredjujem parama i novcem FK Sarajevo…
Chiesa
@Twista Slažem se bolje dovesti možda nekog beka ako je moguće, ali ovo je top za sad sa ovim trenerom i trenutnom ekipom mislim da se može uzeti kup i izboriti evropa
pjanke.sa
Obojica ste u pravu, da hoce vise da pocne. Kakva je god najgora liga, ja je volim gledat. Pogotovo kad Zeljo izgubi :-d :-)
HUNTER
Dobrodošao Hamza.
nedoni46
Kako ce da se popisa po gerijatriji sa one strane Miljacke
pjanke.sa
Oni su brate nebitan klub. Sada su nam rivali Zrinjski i Tuzla City
nedoni46
@pjanke.sa nebitni su na tablici, ali pobjedom bi imali isti broj pobjeda ko i oni u derbiju, plus zadnji put dobili 2019.
nedoni46
@Hoolssssssss nema veze, nek budu i u petoj ligi, gradski derbi je gradski derbi i treba ih popisat
pjanke.sa
Ja ja nema nista sladje braco neco pobijediti Zeljnjicar, pogotovo sada kad su u raspadnutom stanju da ih jos gurnemo malo dole :-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.