11

Komentari (11)

Shaba
Tacno nekad ne razumijem nase ljude. Hajd hejteri koji mrze Sarajevo pa malo se sprdaju,malo provociraju, al ljudi koji navijaju za Sarajevo pocnu pljuvat. Mlad momak potpiso, vrijeme ce pokazat koliko je dobar, al mi umjesto da ga podrzimo, nama opet nesto ne valja. Kad nam dodju polovnjaci sa strane, i klepe velike pare, nama je to ok. Kad potpise neki mladi talenat , onda opet nama ne godi. Pricamo kako Dinamo,Hajduk, Zvezda i drugi u okruzenju prodaju mlade igrace za milione i slicno, a nekima krivo kad potpise kamol da igra i isforsira se.
Husrefbeg22
Mozda si u pravu s jedne strane, ako se zaista pokaze da valja kao na primjer Dokanovic, Dizdarevic pa i mladi Trako. Ali, koliko ih je iz juniora potpisalo pa od njih nista. Tako, prihvatam kritiku ako vrijem epokaze da si bnio u pravu s ovim igracem.
Shaba
Bas tako brate, ja se iskreno nadam da ce opravdat povjerenje. Ko u svakom poslu ima fula, al nadam se da ce ih kod nas bit sto manje.Ja momka ne znam, al se iskreno nadam da ce bit vazna karika. Iskreno brate draze mi je i kad fule s juniorom, nego kad dovedu lika nekog, daju mu 10 il 15 milja platu, a on se vuce po terenu. Svako dobro ti zelim i nadam se da cemo gledat puno bolje Sarajevo na proljece.
Husrefbeg22
Ja pomislio dolazi neko iz Manchester City.
ghast0
Joj Hamdo vidi mu glave
PRESEDAN
Nekad se Delač i Benko najvljivali na ovaj način,a sad junior,samo ga bližnji znaju. 8 godina imamo investitora i dođemo na ovaj nivo,aferim svima

Komentar i 2 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
To je to trinesto prase? Sretno ti bilo valjanje u kosevskom blatu, mlado prase hahahahahahahahahahaha
enko
Djesi mekacuna,staro prase.
Shaba
Pusti ga ba Enko , lik je jednostavno zadojen i glup
nedyim_SA1946
Velika je čast postati dio najboljeg kluba u BiH svih vremena, sretno Harise majstore!
mehamda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.