Novi odlasci iz Akademije FK Sarajevo

Još dva odlaska

Novi odlasci iz Akademije FK Sarajevo

E. Oštraković

Nastavljaju se odlasci iz Akademije FK Sarajevo, a nakon što je prije nekoliko dana otišao Mensur Dogan, sada su otišli i Admir Hasančić i Ibro Hodžić.

Hasančić je bio trener u-17 selekcije, dok je Hodžić imao funkciju trenera golmana, ali od danas to više nije tako.

Sve su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici potvrdili iz FK Sarajevo.

"Dio Akademije FK Sarajevo više neće biti trener U-17 selekcije Admir Hasančić i trener golmana Ibro Hodžić.

Hasančiću i Hodžiću se zahvaljujemo na vrijednom radu i prenošenju iskustva na naše akademce. Želimo im mnogo sreće u nastavku karijere.

Oglasi

Ekipa, hvala vam i sretno", stoji u objavi FK Sarajevo.

Dogan također više nije prvi čovjek Akademije FK Sarajevo

Mensur Dogan je prije nekoliko dana također otišao iz Akademije FK Sarajevo.

"Profesor Centra za edukaciju NS/FS BiH pridružio se kolektivu FK Sarajevo u julu prošle godine i obnašao je funkciju direktora Akademije.

Profesoru Doganu se zahvaljujemo na vrijednom radu, prenošenju iskustva, velikom doprinosu u stabilizaciji Akademije i postavljanja kolektiva na zdrave osnove. Želimo mu mu mnogo sreće u budućim karijernim izazovima. Profesore, hvala Vam i sretno!", istakli su sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dogan je najprije bio zadužen za rad trenera u FK Sarajevo, a zatim je imanovan na funkciju prvog čovjeka Akademije. Nakon odlaska Mirze Varešanovića vodio je i prvi tim, te upisao poraz od Sloge iz Doboja na otvaranju ove sezone.

Nakon toga na mjesto šefa struke FK Sarajevo stigao je Simon Rožman, te Sarajevo sada vodi bitku za sami vrh tabele, tačnije zauzima drugu poziciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Čekamo dan da se Njanjajevo skroz raspadne, a sve smo bliže i bliže...
0 1
FahrudinKonjHodzic
sace njiha vodit mutavi djeno uscuplic
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi