Renan Oliveira ima novi nadimak? Komentar Mirze Mustafića na Instagramu privukao veliku pažnju

Neodoljivo podsjeća na njega

Renan Oliveira ima novi nadimak? Komentar Mirze Mustafića na Instagramu privukao veliku pažnju

Endin Čaušević

Brazilski napadač Renan Oliveira nedavno se odlučio za zanimljiv imidž kada je njegova frizura u pitanju, a čini se da je već dobio i nadimak od saigrača u svlačionici FK Sarajevo.

Renan se nakon određenih problema s povredom zbog koje je propustio utakmice protiv Sloge Meridian i Borca vratio na teren proteklog vikenda na meču protiv Posušja kojeg je bordo klub dobio sa 1:0 na Mokrom Docu.

Ovaj 26-godišnjak je od svog dolaska u Sarajevo postao jedan od najboljih igrača ovog tima, a u mečevima protiv Sloge i Borca najbolje se vidjelo koliko je falio ekipi s Koševa.

Brazilac je nedavno izazvao dosta pažnje kada se sa zanimljivom frizurom pojavio u javnosti, a čini se da je već dobio i nadimak u svlačionici Sarajeva.

Renan je i sinoć objavio nekoliko fotografija na Instagramu na kojima je pokazao novu frizuru, te je dobio i dosta komentara.

Oglasi

No, jedan od njih privukao je posebnu pažnju. Naime, u komentarima se oglasio i njegov saigrač Mirza Mustafić koji je Renana uporedio sa poznatom muzičkom zvijezdom.

"Travis Scott", napisao je Mustafić u komentarima aludirajući da ga Brazilac neodoljivo podsjeća na poznatog američkog repera.

   Komentar Mirze Mustafića na fotografije koje je objavio napadač FK Sarajevo

Svojim izgledom Renan zaista liči na poznatog muzičara, a čini se da je "zaradio" i novi nadimak u svlačionici bordo kluba zbog toga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Renan je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Sarajeva u Premijer ligi zabio šest golova na 12 odigranih utakmica, te je uspio dodati još četiri asistencije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti