Renan i Penaranda šetali ulicama Sarajeva, ugledali sprave za vježbanje u parku i napravili šou

Video se pojavio na Instagramu

Renan i Penaranda šetali ulicama Sarajeva, ugledali sprave za vježbanje u parku i napravili šou

Endin Čaušević

Dok traje reprezentativna pauza fudbaler klubova iz Premijer lige Bosne i Hercegovine imaju priliku za kratak odmor, no pored toga održavaju formu za nastavak sezone. U centru pažnje danas našli su se igrači FK Sarajevo, Renan Oliveira i Adalberto Penaranda, zbog videa na Instagramu koji je mnoge nasmijao.

Pauza u Premijer ligi će trajati do idućeg vikenda kada nas očekuju mečevi 15. kola, a u periodu reprezentativnog predaha igrači bh. klubova koji nemaju obaveza prema reprezentaciji održavaju formu za nastavak prvenstva.

Također, mnogi od njih taj predah iskoriste i za kratak odmor kako bi napunili baterije za nove izazove.

Međutim, svi oni pali su u sjenu zbog videa kojeg je danas brazilski napadač Renan Oliveira objavio na Instagramu i koji je nasmijao mnoge.

Renan je bio danas u društvu saigrača Adalberta Penarande s kojim je odlučio da prošeta ulicama Sarajeva, no u jednom trenutku prolazili su pored jednog parka u kojem su bile sprave za vježbanje.

Oglasi

Igrači Sarajeva odlučili su da se malo zabave i "vježbaju" na jednoj od sprava koja se nalazi u parku, a sve to su snimili i objavili na društvenim mrežama, te isti možete POGLEDATI OVDJE.

Ovaj video Renana i Penarande mnoge je nasmijao, no sigurno da će biti i kritika na račun igrača bordo kluba zbog nepotrebnog rizika da se povrijede iako je na svu sreću sve prošlo kako treba.

Renan se tek nedavno oporavio od povrede zbog koje je nekoliko sedmica bio van terena, dok Penaranda čini se konačno ulazi u ritam utakmica i jasno je da će ovaj dvojac biti itekako potreban bordo timu u nastavku prvenstva.

Inače, Sarajevo će u narednom kolu igrati na stadionu Asim Ferhatović-Hase gdje će ugostiti ekipu Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo klub je trenutno drugoplasirani na tabeli Premijer lige sa 27 bodova i ima pet bodova manje od lidera Borca. Treći je Zrinjski koji ima bod, ali i meč manje u odnosu na Sarajevo, dok je Velež četvrti sa 25 bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676377964
Još Viveros da potpiše i prvaci smo svemira!!!
0 1
SonPen1946
Ja se, vama novinarima divim, stvarno. Bravo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi