FK Sarajevo na putu za Hercegovinu

Sutra derbi 22. kola

FK Sarajevo na putu za Hercegovinu

A. Čaušević

Sarajevo će seriju zahtjevnih utakmica nastaviti na stadionu Pecara.

Nakon što su prije nekoliko dana izbacili Zrinjski iz Kupa BiH Bordo momci će u 22. kolu Premijer lige gostovati Širokom Brijegu.

Ekspedicija bh. šampiona je već otputovala u Ljubuški gdje će boravit do susreta sa Širokim.

"Čeka nas treći derbi u nizu. Ovo je veoma važna utakmica za nas, ali smo se nakon utakmice protiv Zrinjskog i pobjede u Kupu, napunili samopouzdanjem. Idemo optimistično u Široki Brijeg iako smo svjesni da nas čeka motivisan protivnik. Pripremit ćemo se dobro i ukoliko to ispunimo, možemo očekivati i dobar rezultat", rekao je Danimir Milanković uoči sutrašnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret na stadionu Pecara počinje u 19 sati, a sudit će ga Luka Bilbija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uber_i
Kako se stele sudije kad igra sarajevo(bilbija petrovic)niko nemoze pobijedit sarajevo kad oni sude a ima ih jos.sramota
2 12
Edin Merlin
Sretno šampioni !!!!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti