Horde Zla najavljuju invaziju na Gabelu, ali istakli su i važnu depešu MUP-a HNK

Nadaju se i novoj pobjedi

Horde Zla najavljuju invaziju na Gabelu, ali istakli su i važnu depešu MUP-a HNK

Samir Mlaćo

Na Koševu nižu pobjede, pa navijači Sarajeva itekako imaju razloga za zadovoljstvo.

Simon Rožman je u tri meča slavio isto toliko puta, a pobjednički niz sa svojom ekipom želi nastaviti u subotu.

Rival će u Gabeli biti NK GOŠK i to pod svjetlošću reflektora, što će biti historijski trenutak za 'mali' klub iz Hercegovine.

Navijači Sarajeva najavljuju veliku podršku svojim ljubimcima, a izdali su i zvanično saopštenje.

Na stadion će sa navijačima Sarajeva moći ući samo oni koji budu u koloni navijača koja organizovano krene sa Koševa.

Oglasi

"Nakon treće uzastopne pobjede našeg Sarajeva, predvođenog novim stručnim štabom u subotu, 02.09. sa početkom u 20:45h očekuje nas naredno gostovanje u sunčanoj Hercegovini. NK GOŠK Gabela će tim povodom po prvi put upaliti reflektore na svom stadionu i za očekivati je da isti bude popunjen, a naša je obaveza je da popunimo gostujući sektor. Za ovo gostovanje UNFKS je organizovao putovanje autobusima.

Cijena putovanja je 35 KM, a uplate će se primati u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak u periodu od 14:00h do 19:30h.

Ovim putem obavještavamo sve koji planiraju putovati u Gabelu da je MUP HNK dostavio depešu u kojoj je navedeno da će prisustvo biti dozovoljeno samo navijačima koji budu putovali autobusom, a da će sva privatna vozila sa navijačima Sarajeva biti vraćena nazad.

Stoga, još jednom pozivamo sve navijače da putuju u organizaciji UNFKS", istakli su navijači Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na meču u Gabeli dijelit će Jelić Frano iz Širokog Brijega, a pomoćnici će mu biti Tarik Mulasmajić (Tešanj) i Davor Beljo (Mostar).

Četvrti sudija je Antonio Tomić. Kontolor suđenja je Momir Širko iz Banja Luke.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Od invazije do bojkota granica je maleHna
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi