Horde Zla imaju posebnu najavu za Posušje

Bordo tim na novom ispitu

Horde Zla imaju posebnu najavu za Posušje

Samir Mlaćo
Sarajevo se u 1/16 finala oprostilo od Kupa BiH te razočaralo navijače.

Čelik je prošao dalje, a ceh je platio šef struke Feđa Dudić koji je sa svojim pomoćnicima napustio bordo klub. Ekipu Sarajeva će sa klupe do pauze predvoditi Emir Obuća, a zatim će biti imenovan novi trener.

Bordo momke već u nedjelju očekuje novi težak ispit. U goste će Posušje, a meč se igra od 14:30 na Mokrom Docu.

Horde Zla pozivaju sve članove da u što većem broju krenu put Posušja, a jučer su najvatreniji navijači kluba sa Koševa posjetili i trening prvog tima, te održali lekciju nogometašima.

Sada su se oglasili putem zvanične stranice.

“Jedna od parola kojom smo obilježili 75 godina našeg voljenog kluba je glasila "Naša ljubav tvoj je bedem". Na utakmici u nedjelju obilježavamo 76. rođendan voljenog kluba, te smo obaveni da dokažemo da smo dostojni ove parole u periodu loših rezultata našeg kluba. Sve oni koji posljednjih dana pišu raznorazne komentare i statuse po društvenim mrežama i forumima pozivamo da rođendan kluba proslavimo zajedno na utakmici u Posušju.

Treneri, igrači i uprave su prolazni, FK Sarajevo nije, niti će biti. Mijenjat će se i generacije na tribinama, FK Sarajevo će i dalje biti nit koja spaja sve one kojima je bordo u srcu. Uspravano i čvrsto, veće od svih nedaća i jače od svakog neprijatelja. I kada teško je, kad redaš poraze", "K'o dijete ja sam s tobom osjetio bol", "I kad je teško i kada je dobro uvijek ću pjevat za bijele i bordo" su stihovi nekih od pjesama kojima dokazujemo našu vjernost voljenom Sarajevu u trenucima kada situacija na terenu i na tabeli nije onakva kakvu bi željeli.

 Nažalost, i sada se nalazimo u takvoj situaciji i baš sada moramo dokazati da ti stihovi nisu prazne riječi, već da oni savršeno opisuju našu odanost i jasno i glasno nas opisuju onakvim kakvi i jesmo - UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA. Stoga, dužnost svih nas je da stanemo iza tih riječi i pojavimo se na narednom gostovanju u Posušju u što većem broju. Utakmica se igra u nedjelju u 14:30h. UNFKS je organizovao prijevoz autobusima. Cijena iznosi 35 KM. Uplate se mogu izvršiti u petak i subotu u periodu radnog vremena shopa u Privrednom gradu Skenderija“, stoji u objavi UNFKS – Horde Zla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I domaći na Mokrom Docu spremaju spektakl te se nadaju što većoj podršci navijača.

Posušje u ovaj meč ulazi sa devete pozicije, dok je Sarajevo sedmoplasirano.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1627322078
Hahaahaga Najvece pickurine na sceni koje su u Zenici sutile 80 od 96 minuta vremena. Kako vas nije stid????
11 9
magistar
Bravo Hordaši
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi