Osvojili bod u Gabeli, a onda stali pred Horde zla: Ruke u zraku i svi u jedan glas...
Foto(Video: K. Dedić

Ponovo imali veliku podršku navijača

Osvojili bod u Gabeli, a onda stali pred Horde zla: Ruke u zraku i svi u jedan glas...

Endin Čaušević

Sarajevo je večeras remizirali na gostovanju protiv GOŠK-a (2:2) u okviru šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo klub je u Gabelu stigao s nizom od tri uzastopne pobjede u prvenstvu, ali večeras izabranici Simona Rožmana nisu mogli do tri boda protiv GOŠK-a.

GOŠK je vodio sa 2:0 sredinom drugog poluvremena golovima Šere i Mihaljevića, no Sarajevo je uspjelo nekako da dođe do remija.

Junak gostiju bio je rezervista Ajdin Hasić koji je za svega četiri minute uspio da zabije dva gola i vrati goste s Koševa u potpunosti u meč. Ipak, Sarajevo nije imalo snage za potpuni preokret i na kraju je ostalo 2:2.

Igrači Sarajeva i večeras su imali vjetar u leđa s tribina jer su Horde zla bodrile svoj tim od prve do zadnje minute.

Nakon utakmice igrači bordo kluba su otišli do tribine kako bi pozdravili svoje navijače, a potom su zajedno zapjevali.

Iako je bilo jasno da igrači Sarajeva nisu najzadovoljniji što nisu došli do pobjede na kraju čini se da mogu biti sretni konačnim rezultatom s obzirom na dešavanja na terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je trenutno prvoplasirano na tabeli sa deset bodova koliko ima i Široki Brijeg koji ima i meč manje. GOŠK je trenutno deveti s pet osvojenih bodova iz šest odigranih utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
joj bjednika, slave bod protiv goška, a i njega kupili.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi